Teams op School

Team coach - Teamcoaching Overijssel
training picture
Omschrijving

De resultaten

  • Teamleden voelen zich onderdeel van een team waarbinnen ze kunnen zijn wie zijn en kunnen excelleren als professional. Het grootste gedeelte van de tijd brengen de teamleden los van elkaar in hun lokaal door. Het gevoel onderdeel te zijn van een team en er voor elkaar te zijn is een basisvoorwaarde om met plezier naar school te gaan en met plezier les te geven.
  • Persoonlijke groei wordt gefaciliteerd door een veilig team. Collega's waaraan je vragen kunt stellen en je onzekerheden mee kunt delen. Collega's ook die je vragen stellen en kritisch durven te zijn. Collega's die zichzelf en het team beter willen maken.
  • Een hoger rendement voor de leerlingen. Hoe een docent zich onderdeel van een team voelt zo zullen zijn/haar leerlingen zich onderdeel van de klas voelen.

Mijn gewenste doelgroep

Een docententeam op een voortgezet onderwijs school.

Mijn gewenste cliënt

Een team van 8 docenten op een VO school dat op zich prima draait. Toch hebben ze het gevoel dat er 'onder water' dingen spelen en dat nog niet het volledige potentieel van de afzonderlijke teamleden en het potentieel van het team als geheel optimaal benut worden. En dat willen ze wel. Het is een team docenten tussen 25 en 55 jaar die allemaal open staan voor groei, leren en ontwikkelen. Het zijn docenten die bewust voor het onderwijs hebben gekozen en de lol en de plezier willen behouden en willen versterken.