"ontwikkeling; zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: [ɔntˈwɪkəlɪŋ] Verbuigingen: ontwikkeling|en (meerv.) 1) manier waarop iets verandert 2) natuurlijk proces waardoor een persoon andere of meer gedrags-en handelingsmogelijkheden verwerft 3) vergroten van kennis,bekwaamheden of vaardigheden voor specifieke handelingen 4) Geleidelijke verandering in een zekere richting. 5) Het ontwerpen en creëren. En verder: evolutie, beloop, groei, loop, voortgang ontplooiing, beschaving, opvoeding, vorming."

Over ons


Ons bureau is opgericht om werknemers, management, ondernemers en executives te faciliteren in het vinden van de juiste professional.

Als je een professional zoekt, heb je globaal drie opties:

  1. Google,
  2. Je vraagt de mensen in je omgeving,
  3. Je kijkt hier.

Je zult de eerste niet zijn die een combinatie van deze opties inzet.
Hier de toelichting waarom je deze website gebruikt voor het kiezen van een professional:

  • we zijn zelfstandig werkende professionals en werken voortdurend aan onze eigen professionalisering en ontwikkeling;
  • we werken aan het verhogen van ons zelfinzicht en aan de manier om onze betekenis helder te krijgen, te verhogen en hier op deze site te verwoorden;
  • we hebben allemaal een specialisme;
  • op deze site verzamelen we referenties van onze cliënten, anderen kunnen ons vaak (nog) beter beschrijven dan wij zelf, maak daar gebruik van;
  • we zijn een grote en groeiende groep van coaches;
  • eenieder van ons beveelt met plezier een collega aan als we tot inzicht komen dat iemand anders je beter kan begeleiden.

 

Potentieel

Als mens (en menselijke organisaties) hebben we een uniek ontwikkelinkgspotentieel. En ieder mens en iedere organisatie heeft de keuze om dit potentieel te benutten.

Ontwikkeling

Wil je dit potentieel benutten? Dan kan het handig zijn om daar iemand bij in te schakelen. Iemand die de natuurlijke ontwikkeling van jou, je team of je organisatie kan faciliteren, ondersteunen en wellicht versnellen.

Ondersteuning

De Academie voor Ontwikkeling verzamelt professionals die ontwikkeling ondersteunen. Zodat professionals, ondernemers en organisaties de juiste persoon kunnen vinden om hun ontwikkeling te faciliteren.