Voor coaches

Leden FDG DH


Schermafbeelding 2015-11-26 om 14.05.52
Leanne linkedin-share-button-feature
schrijft, redigeert en traint. Leanne werkt graag met mensen waar ze een goede verbinding mee heeft, om zo elkaar te versterken. Met elkaar maken mooie dingen doen. Daarvan krijgt zij energie! Leanne combineert marktkennis van ondernemers met haar communicatiekennis, dat leidt tot lekker leesbare en authentieke teksten. Dit zorgt weer voor een goede verbinding tussen ondernemer en doelgroep.

Tom linkedin-share-button-feature
heeft vanaf 2012 met deze netwerkorganisatie gebouwd aan zijn ideale en ultieme werkomgeving, voor hem zelf en voor mensen die op zoek zijn. Tom faciliteert omgevingen en ontmoetingen waar mensen kunnen zijn en waar dingen gebeuren. Tom ontwikkelt, samen met de leden, het FDG concept een proces dat doorloopt: elk jaar, elke maand, elke week en elke dag.

machella (1)
Machella linkedin-share-button-feature
coacht en begeleidt vrouwelijke ondernemers bij het realiseren van hun dromen en doelen. Machella is gefascineerd door de kracht van het vergroten van zichtbaarheid. Door meer van jezelf te laten zien, je persoonlijke verhaal te delen vergroot je je kans op succes.